Bezoekers

Vi-Tec! vindt plaats in Waregem Expo op zaterdag 18 december van 10u tot 18u en zondag 19 december van 10u tot 17u.
Er is catering aanwezig waar even uitgerust kan worden met een hapje en drankje.

De WOW voorziet ook een heuse WOW Wijn-Corner waar het mogelijk is om te genieten van verschillende Belgische WOW-Wijnen begeleid met een deskundige uitleg over de verschillende wijnen.

Zaterdagavond na sluiting van de beurs is er een receptie en netwerking moment voorzien voor alle WOW leden en standhouders vanaf 18u30.

Covid Safe Ticket:

Om de veiligheid van zowel standhouders, medewerkers en bezoekers te garanderen, zal er tijdens Vi-Tec gebruikgemaakt worden van het Covid Safe Ticket. Om dat ticket te kunnen bekomen, dien je:

  • Ofwel volledig gevaccineerd te zijn (voor 04/12/2021).
  • Ofwel in het bezit zijn van een negatieve PCR-test (geldigheid: dag van de test plus maximaal 48h). Een code voor een gratis test kan u aanvragen via mijngezondheid.be en vervolgens een afspraak maken in een testcentrum, ziekenhuis of bij uw huisarts.

Er zijn 2 mogelijkheden om het Covid Safe Ticket te tonen.

  • Enerzijds is er de CovidSafeBE-app op uw smartphone, dit is de handigste manier om uw certificaat steeds bij de hand te hebben. De CovidSafeBE-app is er zowel voor Android -toestellen als voor iPhone en kan gratis gedownload worden via de respectievelijk app-stores. Meer informatie over de app via covidsafe.be
  • Wie niet over een smartphone beschikt, kan via mijngezondheid.be of mijnburgerprofiel het certificaat op papier bekomen en afdrukken.

Aan de ingang zullen stewards de code op uw smartphone of op papier scannen om toegang te krijgen tot de beurs. Zonder geldig bewijs, krijgt u géén toegang tot Vi-Tec!

Vergeet geen identiteitsbewijs bij de hand te hebben. Bij het scannen van uw certificaat moet u ook een identiteitsdocument kunnen voorleggen ter controle dat het certificaat dat u toont van u persoonlijk is. Wees dus steeds in het bezit van een identiteitsbewijs. Een rijbewijs mag ook.

Bij praktische vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen, dat kan via info@vi-tec.be

Masterclasses:

Zowel op zaterdag als zondag zijn er interessante masterclasses te volgen over uiteenlopende onderwerpen in de wijnbouw. Meer informatie over de sprekers en onderwerpen wordt binnenkort beschikbaar.

Praktische Informatie:

      • Datum: 18 & 19 december 2021
      • Locatie: Waregem Expo, Zuiderlaan 26, 8790 Waregem – www.waregemexpo.be

Inkom (tickets):

Hotels in de buurt:

https://www.waregemexpo.be/praktisch/overnachting-in-de-buurt/